Nadúvanie spôsobujú niektoré potraviny, no zároveň aj toxíny

Sponzorovaný obsah

Nadúvanie

Nadúvanie spôsobujú niektoré potraviny, no zároveň aj toxíny

Nadúvanie môže spôsobiť množstvo príčin. Jednou je napríklad konzumácia potravín, ktoré sú charakteristické tým, že nás nadúvajú. Medzi tieto potraviny radíme napríklad strukoviny, teda šošovicu alebo aj fazuľu. Účinky strukovín sa navzájom vylučujú, pretože sa uvádza, že by sme ich mali jesť len v obmedzenom množstve, no zároveň sa uvádza, že sú vhodné na prečistenie si čriev a že pomáhajú aj pri vyprázdňovaní, nakoľko obsahujú vysoké percento vlákniny. Nadúvanie však môžu spôsobovať aj iné potraviny, ktoré pre náš organizmus nie sú, až tak výhodné. Nadúvanie totiž spôsobuje aj tatarská omáčka, ktorú radíme skôr s nezdravým jedlám. Nadúvanie spôsobujú aj vajíčka alebo napríklad arašidy. Je potrebné rozlišovať medzi potravinami, ktoré nadúvanie spôsobujú, ale ich konzumácia nám pri zdraví pomáha, a medzi potravinami, ktoré nadúvanie spôsobujú a radíme ich k tým nezdravým. Nadúvanie však spôsobujú aj toxíny, odpady a nečistoty, ktoré máme vo svojom organizme, práve z dôvodu konzumácie nezdravých potravín. Toxíny sa však do organizmu dostávajú aj z vody, pôdy, prostredia či kozmetických prípravkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

4 + 6 =